Akvareller

Akvarellmaling er en av de mest kjente og brukte kunstmalingsformer og benytter seg av papir, vann og farge.

AkvarellerAkvareller, eller "Aqua", har fått sitt navn nettopp på grunn av sin tilknytning til vann. Ifølge leksikon er akvarellmaling "maling med gjennomsiktige (laserende) vannfarger, fargestoffer som er revet med vann med tilsetning av gummi arabicum el. som bindemiddel".

Akvareller utføres på en lys eller hvit bunn (papir, pergament, silke osv.) ved at man fremstiller de lyse partiene enten ved utsparing av malegrunnen (altså la papirets hvite flate være umalt), mens man får fram de mørkere ved sterkere eller flere fargelag.

Hos CA Galleri kan du se og kjøpe akvareller via internett. Vi har utstilt et bredt utvalg av kunstnere som benytter seg av andre teknikker som: oljemalerier, litografier, grafikk, tresnitt, silketrykk, lino-snitt og seregrafi osv.

 


Vi ønsker å gjøre alt så trygt, enkelt og sikkert som mulig når du kjøper kunst gjennom oss, derfor har vi følgende garanti: CA Galleri garanterer for ektehet av alle våre bilder og har 30 dagers full returrett for kunstverk levert gjennom posten.


 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis