Gallerier

CA Galleri er en møteplass for tilbydere av kunst og de som er kunstinteressert

gallerierGallerier er nå også tilgjengelig på internett. CA Galleri har som mål å være en ledende møteplass for alle som er opptatt av kunst. Vår idè er først og fremst å tilby kunstverk av fremtredende norske og utenlandske samtidskunstnere til gunstige priser. Som andre gallerier tilbyr vi kjøp, salg og kommisjon av kunst, men i tillegg har vi også en egen avdeling hvor vi tilbyr utleie, med individuelle løsninger som kan skreddersys etter behov. Vi tilbyr også personlig rådgivning til privatpersoner og bedrifter ved kjøp av kunst.

CA Galleri samarbeider med en rekke kunstgallerier. I vårt galleri har vi stadig tilbud på kunstverk fra en rekke kjente kunstnere, både norske og utenlandske. Vi kan nevne navn som Edvard Munch, Jacob Weidemann, Harald Kolderup, Patrick Huse, Sverre Dybring, Hege Haugen, Paul Dixon og Zamy Steinovitz samt mange flere.

 


Vi ønsker å gjøre alt så trygt, enkelt og sikkert som mulig når du kjøper kunst gjennom oss, derfor har vi følgende garanti: CA Galleri garanterer for ektehet av alle våre bilder og har 30 dagers full returrett for kunstverk levert gjennom posten.


 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis