Kunsthandlere

CA Galleri er en møteplass på internett for kunstinteresserte.

kunsthandlereKunsthandlere kan nå tilby online handel på internett. CA Galleri er en møteplass for alle som er opptatt av kunst. Vår idè er først og fremst å være en av de ledende kunsthandlere på internett som tilbyr kunstverk av fremtredende norske og utenlandske samtidskunstnere til gunstige priser. Som andre gallerier tilbyr vi kjøp, salg og kommisjon av kunst, men i tillegg har vi også en egen avdeling hvor vi tilbyr utleie, med individuelle løsninger som skreddersys etter behov. Vi tilbyr også personlig rådgivning både til privatpersoner, firmaer og organisasjoner ved kjøp av kunst.

I vårt galleri finner du kunstverk fra en rekke kjente kunstnere, både norske og utenlandske. Vi samarbeider med en rekke kunstgallerier, så kontakt oss gjerne hvis du har spesielle ønsker eller om det er noe du savner på våre websider.

 


Vi ønsker å gjøre alt så trygt, enkelt og sikkert som mulig når du kjøper kunst gjennom oss, derfor har vi følgende garanti: CA Galleri garanterer for ektehet av alle våre bilder og har 30 dagers full returrett for kunstverk levert gjennom posten.


 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis