Malerier

Malerier fra kjente norske og utenlandske kunstnere finner du på CA Galleri.

<img id="1201;" style="width: 250px; height: 218px; float: right;" alt="malerier" src="/files/images/Ordlistebilder/PÅ Svaberget 1" "="" ;="" where="" data-cke-saved-src="/files/images/Ordlistebilder/PÅ Svaberget 1">Malerier kan du se og kjøpe på CA Galleri sine internettsider. I tillegg har vi egen avdeling hvor vi tilbyr utleie av kunstverk, med individuelle løsninger som skreddersys etter behov.

CA Galleri er et kunstgalleri som tilbyr en møteplass på internett for alle som er opptatt av kunst. Vår idè er først og fremst å tilby samtidskunst fra de beste norske kunstnere. Som online kunstgalleri tilbyr vi kjøp, salg og kommisjon av malerier, litografier, grafikk, akvareller, tresnitt, oljemalerier, silketrykk, lino-snitt, seregrafi og mange andre teknikker. Vår idè er først og fremst å tilby samtidskunst fra anerkjente norske kunstnere, og vi har tilbud fra mange ulike kunstnere.

CA Galleri samarbeider med en rekke gallerier. Kontakt oss gjerne hvis du har spesielle ønsker, eller om det er noe du savner på våre websider. I tillegg har vi et eget nyhetsarkiv hvor du kan velge om du ønsker å motta generelle nyheter innen kunst, kunstutstillinger osv., eller nyheter relatert til den enkelte kunstner.

 


Vi ønsker å gjøre alt så trygt, enkelt og sikkert som mulig når du kjøper kunst gjennom oss, derfor har vi følgende garanti: CA Galleri garanterer for ektehet av alle våre bilder og har 30 dagers full returrett for kunstverk levert gjennom posten.


 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis