Silketrykk

En gammel kinesisk kunstart som stadig er populær.

silketrykkSilketrykk er en kunst som stammer fra Kina og som har eksistert i mange tusen år. I Kina benyttet man seg av duker i silke – derav navnet silketrykk. Dagens duker består for det meste av nylon, som er et mye mer solid materiale. Teknikken er likevel den samme som kineserne brukte for tusener av år siden. Mange kjente billedkunstnere benytter teknikken i fremstilling av sine bilder.

CA Galleri er et kunstgalleri som tilbyr en møteplass på internett for alle som er opptatt av kunst. Vår idè er først og fremst å tilby samtidskunst fra fremtredende norske kunstnere. Som online kunstgalleri tilbyr vi kjøp, salg og kommisjon av oljemalerier, litografier, grafikk, akvareller, tresnitt, lino-snitt, seregrafi og mange andre teknikker. I tillegg har vi egen avdeling hvor vi tilbyr utleie av kunstverk, med individuelle løsninger som skreddersys etter behov.

 


Vi ønsker å gjøre alt så trygt, enkelt og sikkert som mulig når du kjøper kunst gjennom oss, derfor har vi følgende garanti: CA Galleri garanterer for ektehet av alle våre bilder og har 30 dagers full returrett for kunstverk levert gjennom posten.


 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis